Bell Schedule 2023–2024 Flexible Buc Block Monday Homeroom

1st Block		8:20 AM - 9:55 AM (95 minutes)
		(tiransition 5 minutes)
2nd Block		10:00 AM - 11:35 AM (95 minutes)
Z Olouk		(transition 5 minutes)
Homeroom		11:40 AM - 11:47 AM (7 minutes)
		(transition 5 minutes)
	1 st Junch 11:52 AM - 12:17 PM	(CTAE, Science, and Online)
	(Transition 4 minutes)	(25 minutes)
3 rd Block: 11:52 AM − 1:50 PM (Fransition 5 minutes)	2 nd Junch 12:21 PM* – 12:48 PM (Transition 5 minutes) 3 nd Junch 12:53 PM* – 1:20 PM (Transition 5 minutes)	(Math, World Janguages, and Specialized Units) (27 minutes) (English, Social Studies, and Study Skills) (27 minutes)
8	4th Junch 1:25 PM* - 1:50 PM	(Fine Arts, Health/PE, and JROTC) (25 minutes)
(*Students are not dismissed to lunch until this bell.)		(23 minutes)
4th Block		1:55 PM - 3:30 PM (95 minutes)
		Afternoon Announcements 3:27 PM - 3:30 PM (3 minutes)
C+ I + + +		3:27 PVV - 3:30 PVV (3 minules) 3:45 PM
Students must exit building by) がれつ PVV